Puštene u probni rad dve fotonaponske elektrane u ovoj novobeogradskoj školi

Završena je isporuka i montaža malih solarnih fotonaponskih elektrana na krovovima Škole za dizajn tekstila i OŠ „Branko Radičević” na Novom Beogradu. Obe elektrane su puštene u probni rad, saopšteno je iz Sekretarijata za energetiku.

Za vreme probnog rada, postrojenja će biti testirana i priključena na daljinsko upravljanje i praćenje rada pri različitim opterećenjima.

Fotonaponska elektrana OŠ „Branko Radičević” projektovana je tako da ima instaliranu snagu 130 kW, a postrojenje u Školi za dizajna tekstila 90 kW.

Očekuje se da će škole na ovaj način uštedeti oko 70 odsto električne energije koju su preuzimale iz elektroenergetskog sistema Srbije. Postrojenja su koncipirana tako da proizvedenu električnu energiju škole mogu odmah da troše, a ukoliko postoji višak električne energije, mogu da ga predaju elektroenergetskom sistemu Srbije.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn