RADNICI JKP ZELENILO ODGOVORILI NA MOLBU STANARA BLOKA 22: Sređen još jedan parkić na Novom beogradu

Tokom prethodna dva dana radnici JKP Zelenilo odgovorili su na molbu građana bloka 22 na Novom Beogradu da se centralni parkić u ovom naselju sredi i ulepša. U koordinaciji sa komšijama sprovedena je akcija koja je znatno ulepšala prostor u kojem prevashodno vreme provode deca i roditelji.

Zelenilo je početkom meseca najpre uklonilo zakržljalu podlogu koja se nalazila ispod ljuljaški i klackalica. U okviru spomenute intervencije postavljena je modernija i praktičnija podloga, a naprave za decu ofarbane su i time su dobile novi sjaj. Ispred ljuljaški postavljene su i klupice za sedenje sa naslonom, što je takođe bila jedna od molbi građana koja je uslišena.

Osim prostora oko ljuljaški i klackalica, zelenilo je ošišalo žbunje koje se nalazi u ovom parkiću. Zahvaljujući ovoj intervenciji, povećana je bezbednost najmlađih, s obzirom na to da je visina i oštrina ovog žbunja zabrinjavala roditelje po pitanju sigurnosti njihove dece.

Zelenilo će i u narednom periodu nastaviti akcije u bloku 22. Najavljeno je da će se pokositi trava u celom bloku, a sve slomljene ili zastarele klupice biće popravljene ili zamenjene.

Tagovi

Pročitajte još: