Radnički bolji od Novog Beograda u derbiju za prvo mesto

SUPER LIGA | 11. KOLO KVK RADNIČKI – VK NOVI BEOGRAD 8:7 (2:1, 2:2, 2:1, 2:3)

Utakmica 11. Kola Super lige donela je derbi polusezone koji će verovatno odlučiti o prvom mestu pred play-off. Radnički je u Kragujevcu bio bolji od Novog Beograda i time se revanširao za poraz iz prvog dela sezone, a ujedno i preuzeo vodeću poziciju u prvenstvu.

Utakmica je bila očekivano vrlo tvrda, u I četvrtini sa vrlo malo dešavanja. Prvi gol postigli su gosti posle više od 5 minuta igre, međutim slično kao u Kupu, kada se to dogodilo u dve četvrtine, Radnički postiže dva gola u poslednjem minutu i na prvu pauzu odlazi sa golom prednosti.

Početkom II četvrtine Radnički stiže i do dva gola prednosti, ali Novi Beograd već do polovine ovog perioda dolazi do izjednačenja. U finišu četvrtine ipak domaći postižu gol za prednost od 4:3 na poluvremenu.

Treći period ponovo dobija domaća ekipa sa 2:1 i to tako što su sva tri gola postignuta za manje od minut i po od početka. Radnički je poveo sa 5:3, Novi Beograd smanjio na 5:4, da bi domaći postigli još jedan gol za prednost od 6:4.

U IV četvrtini Novi Beograd je jurio zaostatak od dva gola, ali u dva navrata kada su se približili na gol zaostatka, domaći bi uzvratili golom i ponovo povisili na dva razlike. Po dva gola postignuta su za manje od 3 minuta u ovom periodu i do samog finiša više nije bilo golova. Novi Beograd postiže gol na 26 sekundi pre kraja za 8:7, posle isključenja i peterca koje je skrivio isti igrač. Utakmica je privedena kraju nakon toga, ali gosti ulažu protest jer isti igrač nije bio u kućici za isključene igrače tokom izvođenja peterca već u terenu.

Posle više od sat vremena ponovljeno je poslednjih 26 sekundi, ali je ishod ostao isti. Novobeograđani razloge za poraz treba da traže u relativno slaboj realizaciji igrača više 3/7 i promašenom petercu (1/2), dok je igra sa igračem manje bila na dobrom nivou 2/9.

Radnički je realizovao oba peterca koja su mu dosuđena. Za Radnički tri gola postigao je Lukić, po dva Rašović i Krug, a jedan Ukropina, dok je za Novi Beogad tri gola postiga Gogov, a po jedan Filipović, Bursać, Čuk i Gardašević.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn