Radno vreme novobeogradskih pijaca tokom vikenda: U skladu sa novim merama

JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, sve pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“ koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, 27. i 28. februara radiće od 07 do 14 sati. 

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ u subotu i nedelju radiće skraćeno do 14 sati.

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP „Gradske pijace“ brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.

JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Izvor: srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn