RADOVI NA NOVOM BEOGRADU MENJAJU TRASE JAVNOG PREVOZA: Pročitajte detaljne informacije o kretanju autobusa

Informacije je saopštio Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice partizanske avijacije na Novom Beogradu doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između zone raskrsnica sa ulicama Marka Čelebonovića i Stojana Aralice od 14. do 18. novembra.

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake Ulice partizanske avijacije (gledano u smeru ka SRC „11. april”), pri čemu će se leva kolovozna traka (gledano u smeru ka SRC „11. april”) koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način: linija 74 i 75 će u smeru ka Studentskoj ulici saobraćati trasom: Dr Huga Klajna – Peđe Milosavljevića – Partizanske avijacije (leva kolovozna traka koja će biti dvosmerna za saobraćaj) i dalje redovnom trasom.

Linije 76, 612 i 708 će u smeru ka Studentskoj ulici saobraćati trasom: Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Tošini bunar i dalje redovnom trasom.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića”, u smeru ka gradu, za linije 74 i 75 u Ulicu partizanske avijacije, oko 100 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Nikole Dobrovića. Takođe se privremeno izmešta stajalište „Stojana Aralice”, u smeru ka gradu, za linije 74 i 75 u Ulicu partizanske avijacije, oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Stojana Aralice.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Peđe Milosavljevića 1”, u smeru ka gradu, za linije 74 i 75 u Ulici Peđe Milisavljevića, na poziciji oko 60 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom dr Huga Klajna.

Vozila sa linija 76, 612 i 708 će u smeru ka Studentskoj ulici koristiti stajalište „Nikole Dobrovića”, koje u redovnom režimu koriste linije 65, 70, 72, 82 i 613 u Ulici Nikole Dobrovića, kao i stajalište „Železnička stanica ‘Tošin bunar’” koje koriste linije 45, 65, 70, 71, 72, 82, 601 i 613 u Ulici Tošin bunar.

Tagovi

Pročitajte još: