Radovi na ozelenjavanju srednje trake u Bulevaru Mihajla Pupina

JKP „Zelenilo-Beograd” će do 12. novembra obavljati radove na ozelenjavanju srednje razdelne trake u ulici Bulevar Mihajla Pupina, na potezu od ulice Brankova do raskrsnice sa ulicom Milentija Popovića. Saobraćajnica će biti zatvarana u zoni radova i u kolovoznim trakama uz razdelnu traku, saopštavaju iz JKP „Zelenilo -.Beograd”.

Radovi će se izvoditi u periodu od 8 do 14 časova radnim danima, a dinamika izvođenja radova zavisi od vremenskih prilika.

Takođe iz JKP „Zelenilo-Beograd” obaveštavaju građane da će sutra, 3. novembra izvršiti radove na seči jednog suvog drvorednog stabla javora u ulici Topličin venac 8. U pitanju je potpuno suvo stablo, koje kao takvo predstavlja potencijalni rizik za građane ili imovinu. Po završenoj intervenciji biće izvršeni i radovi na utovaru i odvozu drvne mase.

Radovi na seči stabla se vrše u skladu sa Odlukom o uređenju i održavanju parkova zelenih i rekreacionih površina po kojoj je Preduzeće dužno da sa javne zelene površine prema godišnjem programu, uklanja stabla ili delove stabala, koja su suva, obolela, fiziološki prezrela, sa aspekta bezbednosti kritična (stabla u procesu izvaljivanja, rizično nagnuta, visoko izrasle krošnje i sl.), oštećena od elementarnih nepogoda, saobraćajnog udesa i sl., kao i da primenjuju redovne mere nege.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn