Radovi „Zelenila” na zaštitnim ogradama saobraćajnica na Novom Beogradu

JKP „Zelenilo-Beograd“ će u ponedeljak, 8. novembra, radove na zameni saksija sa cvećem na razdelnoj traci saobraćajnice Bulevar Mihajla Pupina, kod starog Merkatora, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Saobraćajnica će biti zatvarana u zoni radova i to u kolovoznim trakama uz razdelnu traku. Radovi će se izvoditi od 7 do 15 časova.

Zamena saksija na zaštitnim ogradama saobraćajnica vrši se u skladu sa Programom redovnog održavanja JKP „Zelenilo-Beograd“ dva puta godišnje, kako bi se obezbedio kontinuitet u cvetanju biljnih vrsta.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn