RATKO RUDIĆ NA KLUPI NOVOG BEOGRADA? Oglasio se legendarni Hrvat i dao hit izjavu

Vlaho Orlić, Nikola Stamenić i Ratko Rudić, tri možda najveća vaterpolo trenerska imena svih vremena. Prvi već više od decenije nije među nama, preminuo 2010. godine, drugi se ne bavi onim što je najbolje na svetu radio već dugo, dugo... Treći je doskora trajao, kada je otišao u penziju.

Rudić je stavio tačku na trenersku karijeru vodeći na kraju veliki Pro reko u sezoni 2018/19.

Međutim, kao grom iz vedra neba je prethodnih dana odjeknula informacija da bi legendarni Hrvat mogao da preuzme Novi Beograd.

Novi Beograd je ostao bez titule u Kupu Srbije, potom i bez Regionalne lige, iako imaju jedan od najvećih, ako ne i najveći budžet u čitavoj Evropi. Kao krivca za te neuspehe su okarakterisali Dušana Mandića, koji je izbačen iz tima do daljeg, međutim, upravo je Mandić sa nekolicinom saigrača zatražio od prvog čoveka kluba da otpusti Živka Gocića, sadašnjeg trenera kluba.

Rat u srpskom vaterpolu traje, a prelio se i u komšiluk. Hrvati naširoko pišu o tome, pa su tako kontaktirali i sa Rudićem, koji je dao izjavu za „Večernji list“.

– Ne znam ništa o tome, možda je to prvoaprilska šala – rekao je kroz osmeh Rudić, koji je potom rekao da je on „svoje završio“.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn