RODITELJI PAŽNJA!!! Ova dva migranta slikaju decu po novobeogradskim parkovima

Danas je na društvenim mrežama osvanula poruka jednog zabrinutog roditelja sa Novog Beograda, a tiče se sigurnosti njegove pa I dece svih nas koji živimo tu.

U pitanju je konkretno park u Bloku 63, mada sudeći po reakcijama ljudi koji su je javili na ovaj komentar viđeni sup o celom Novom Beogradu. Kako piše ovaj zabrinuti roditelj doveo je decu na parkić da se igraju. Deca su se u jednom trenutku razdvojila I mlađi je ostao sa ocem a stariji je stao nedaleko od njih u red za vožnju zip line-om.U jednom trenutku detetu je prišao nepoznati čovek I zagrlio dva deteta I namestio se da ih njegov poznanik uslika.

 

U tom momentu zabrinuti otac je dotrčao do njih I video da su u pitanju 2 migranta u papučama. Obratio im se na engleskom upitavši ih šta rade tu, na šta su mu oni odgovorili das u se samo slikali I da će obrisati slike, što su uz nagdledanje ovog oca I uradili, I odmah zatim se okrenuli u užurbano napustili mesto. Dobili smo I opis ova dva migrant, obojica imaju između 25 – 30 godina, jedan je srednjeg rasta između 175 – 180 cm, dok je drugi nešto viši. Migrant koji je pokušao da se slika sa decom ima specifičnu povredu desnog uveta, presavijeno na unutra kao što imaju džudisti ili sportisti nekih  drugih borilačkih veština. Slučaj je prijavljen policiji I ubrzo se I pojavila patrola koja je počela da ih traži u krugu oko parka, ali nismo uspeli da saznamo da li su I pronađeni.

Tagovi

Pročitajte još: