RODITELJI UPLAŠENI Na Novom Beogradu se pojavio nepoznati muškarac koji mami decu, poslate tri patrole da pretraže teren!

Kako je objasnio otac jedne devojčice (10), on se pojavio u okolini OŠ „Milan Rakić“

Roditelji mališana sa Bežanijske kose požalili su se da se juče, kod Osnovne škole „Milan Rakić“, pojavio nepoznati muškarac koji vreba njihovu decu! 

Naime kako je  objasnio jedan roditelj, navodni pedofil je decu vrebao preko dana, između 13 i 14 sati. 

– Izašao je iz jedne šumice, između Stare i Nove Bežanije, i prišao mojoj kćerci (10), njenoj drugarici i drugu. Obratio im se na engleskom jeziku i pitao ih da li žele da igraju video-igrice na njegovom mobilnom telefonu. Moja kćerka i njena drugarica su se uplašile i malo udaljile, ali mu je prišao njihov drug. Pedofil je seo pored njega i pokazivao mu igrice na telefonu, a on mu je rekao kako se zove i gde živi. Na svu sreću, u tom trenutku naišle su dve starije žene i pitale moju kćerku i njenu drugaricu da li poznaju čoveka. One su rekle da ga ne poznaju, nakon čega su ga te starije žene oterale i rekle da će ukoliko ga opet vide tu zvati policiju – kaže otac devojčice.

Otac devojčice navodi da je nepoznati muškarac nakon toga pobegao nazad u šumicu, kao i da izgleda kao da ima oko 40 godina.

– Nosio je bež džemper, farmerke i kapu. Takođe, ima kosu samo sa strane, ostatak glave mu je ćelav. Preko prijatelja smo obavestili policiju, koja je juče poslala tri patrole policije i službenike u civilu da prečešljaju teren. Deca su nam se prepala, strahuju da ponovo ne naiđu na njega – dodaje on.  

Da stvar bude još gora, kako naš sagovornik ističe, čovek istog opisa njegovoj prijateljici je juče upao u stan oko podneva. 

– Pobegao je čim je video da su oni kod kuće – zaključio je on. 

Izvor: alo

Tagovi

Pročitajte još: