(FOTO) Saobraćajka na Novom Beogradu: Mladić (22) pobegao s lica mesta, ali ubrzo priveden!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača „lamborginija“ zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih.

On je vozeći „lamborgini“ udario u „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

Dvadesetdvogodišnjak se prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn