SASLUŠAN LOPOV SA NOVOG BEOGRADA: Muškarcu ukrao „ajfon“, pa ga prodao na pijaci! Evo šta je rekao u tužilaštvu

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je danas saslušan osumnjičeni R.K. (35) iz Beograda, zbog izvršenja krivičnog dela Krađa iz člana.

– Osumnjičenom je krivičnom prijavom stavljeno na teret da je iz jednog ugostiteljskog objekat na Novom Beogradu, oštećenom oduzeo mobilni telefon marke “iPhone 13” koji je potom prodao na pijaci – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon što je osumnjičeni izneo odbranu i u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, imajući u vidu da je u pitanju lice koje je višestruki povratnik.

Treći osnovni sud u Beogradu je usvojio predlog tužilaštva i doneo rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn