Saslušan Miroslav koji je izbo trojicu u stomak kod novobeogradskog splava: Terete ga za ova tri dela

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo.

Miroslav J. G. (23) koji je uhapšen zbog sumnje da je 28. oktobra ispred jednog splava na Savskom keju kod Sajma trojici muškaraca zadao ubodne rane u predelu stomaka saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, a sudija je ovaj predlog usvojio.

Miroslavu J. G. se na teret stavljaju tri krivična dela – pokušaj ubistva, teška telesna povreda i laka telesna povreda.

Sumnja se da je on 28. oktobra oko tri sata posle ponoći, oštrim predmetom pokušao da ubije I. L, zadavši mu ubodnu ranu u predelu trbuha, opasnu po život.

On je takođe, kako se sumnja, A. M. zadao tešku telesnu povredu u predelu trbuha, a M. I. laku telesnu povredu u predelu trbuha.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn