SASLUŠANA ŽENA KOJA JE IZDAVALA STANOVE NA NOVOM BEOGRADU KOJE NEMA: Prevarila 5 osoba za VELIKE PARE, evo kako se branila

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena na ovaj način oštetila pet osoba za iznos od ukupno oko 200.000 dinara

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušana je I. L. zbog sumnje da je zajedno sa još jednim licem izvršila produženo krivično delo Prevara.

Kako se sumnja, oni su krivično delo izvršili na taj način što je, zajedno sa saizvršiocem za kojim se intenzivno traga, krajem 2023. godine, preko različitih oglašivača, objavljivala da iznajmljuje stanove na teritoriji Novog Beograda i Palilule, te bi nakon što bi joj potencijalni zakupci uplaćivali dogovoren iznos novca na račun, prekidala svaku komunikaciju sa njima.

Sumnja se da je novac uplaćen na ime navodnog depozita, zadržavala.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena na ovaj način oštetila pet osoba za iznos od ukupno oko 200.000 dinara.

Osumnjičenoj određen pritvor

Prilikom saslušanja osumnjičena je negirala izvršenje krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu joj je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Pritvor joj je određen jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i na saizvršioca, kao i zbog činjenice da se protiv osumnjičene vode i drugi postupci.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn