SASLUŠANI NAVIJAČI „GRUPE ZABRANJENI“ UHAPŠENI NA NOVOM BEOGRADU: Evo kako su se BRANILI u TUŽILAŠTVU

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su V. Š. (22), U. P. (22), R. S. (22) i R. D. (22) zbog sumnje da su u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist višu od 450.000 dinara, oštećenog S.P. pokušali silom i pretnjom da prinude da im preda automobil marke “reno senik”.

– Dvojica osumnjičenih su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje pravo da ne iznose odbranu, dok su druga dvojica negirala izvršenje krivičnog dela, ali nisu detaljno iznosili odbranu – saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, kao i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da su i ranije osuđivani za krivična dela sa elementima nasilja.

Svoj četvorici osumnjičenih se na teret stavlja krivično delo iznuda u pokušaju u saizvršilaštvu, a V.Š. i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i laka telesna povreda.

– Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su 15. januara ove godine u večernjim časovima na Novom Beogradu sačekali oštećenog S.P. da izađe iz menjačnice u kojoj je zaposlen, pa mu je V.Š. prislonio uz telo pištolj koji je neovlašćeno nosio, a zatim mu pištoljem zadao više udaraca u predelu glave i tela, kojom prilikom je oštećeni zadobio lake telesne povrede – dodaje se u saopštenju.

Istovremeno, ostali osumnjičeni su sprečavali oštećenog da se udalji, udarajući da u predelu tela, ali su usled nailaska prolaznika napustili lice mesta automobilom “mercedes”, kojim su se prethodno dovezli.

Oštećenom su oduzeli mobilni telefon marke “Samsung”.

Kako je Kurir ranije pisao, četvorica uhapšenih navodno pripadaju Partizanovoj navijačkoj grupi „Zabranjeni“ iz Stare Pazove.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn