Saznajemo: Mladić kojem je bokser slomio lobanju na novobeogradskom splavu pao u komu

„Povređeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti“

M. V., muškarac kojem je bokser Petar M. (39) slomio lobanju, odnosno, pokušao da ga ubije, na jednom poznatom beogradskom splavu je u – komi.

„Povređeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti“, rekao je sagovornik iz istrage za Telegraf.rs.

Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Saslušan u Višem javnom tužilaštvu
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Petar M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života M.V, dok je S.V. naneo lake lako telesne povrede. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga – zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takodje radnik obezbedjenja Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela. M.V. je pokušao da beži, ali je Petar M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usled čega je oštećeni pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u predelu glave pesnicom, nanevši mu time teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn