Smajli u garaži na Novom Beogradu upucan s leđa, umro nasred ulice: Još jedan Kekin čovek čije je ubistvo do danas misterija

Miloš MIlanović Smajli likvidiran je u garaži zgrade u kojoj je živeo.

Miloš Milanović Smajli ubijen je 28. januara 2015. godine u garaži zgrade u Novom Beogradu u kojoj je živeo. Za Milanovića se veruje da je bio član kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke i da ga je ubio pripadnik suparničke grupe. Zločin do danas nije rešen.

Miloš je likvidiran u Ulici Jurija Gagarina dok je bio u garaži i pokušavao da isparkira automobil. Napadač ga je sačekao na izlazu i navodno su se posvađali, a potom i potukli.

Miloš je otrčao do stepenica kako bi pobegao, ali je napadač krenuo za njim i pucao mu u leđa. Bio je teško ranjen. Kako su tada naveli očevici, čuli su svađu i buku, a potom i jauke mladića. Miloš je pokušao da dođe do pomoći, ali je ubrzo pao na trotoar, gde je preminuo.

Stanari zgrade videli su mladića kako se tetura i pada i pomislili da je pijan. Spazili su i drugog mladića, koji je u međuvremenu istrčao iz ulaza, ali niko do danas ne zna da li je to bio ubica.

Milanović je bio rodom iz Užica, a sa porodicom je živeo u zgradi ispred koje je ubijen. On je bio odranije poznat policiji zbog droge i nedozvoljenog držanja oružja. U Novom Beogradu je navodno držao kafić ispred koga je tri godine ranije ubijen Vujadin Pejanović, zvani Vule Balavi. Međutim, u to vreme Milanović nije bio vlasnik tog lokala.

Neposredno posle ubistva Milanovića mediji su pisali da je on ubijen u obračunu bandi za prevlast na narko-tržištu. Budući da zločin nije rasvetljen, ta pretpostavka ostala je do danas. Njegova likvidacijanavodno je povezana sa ratom između grupa Keke i Luke Bojovića.

Ubistva su počela kad je pripadnik Lukine grupe prevario Kekinog čoveka za pet kilograma heroina. Prevaru je platio glavom, a tada je počeo „rat do istrebljenja“. M. D. je iz osvete organizovao ubistva Kekinih ljudi.

Likvidirani u automobilima

Milanović nije jedini pripadnik Kekine grupe koji je ubijen u svom vozilu ili u blizini njega.

Vujadin Pejanović (34), zvani Vule Balavi, jedan od istaknutijih članova Kekine grupe, likvidiran je 17. aprila 2012. godine dok je na parkingu ispred novobeogradskog kafića „Ki Largo“ ulazio u svoj „opel“. Napadač je Pejanoviću pucao u glavu.

Miloš Ljubenović (31) sedeo je u parkiranom „fijat puntu“ u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, kada mu je 23. decembra 2012. godine ubica prišao i ispalio četiri hica kroz prozor automobila. Ljubenović je umro na licu mesta.

Nemanja Loncović (43), vlasnik restorana „Hacijenda rodizio“, koji je dovođen u vezu sa Kekom, ubijen je 24. maja 2013. godine u trenutku kad je parkirao „mercedes“ ispred zgrade u kojoj je živeo u Rakovici. Napadač mu je pucao u glavu, priča Espreso.

Kekin Kum Milomir Jovanović (46) ubijen je 14. januara 2017. godine, na parkingu u Sopotu, kada je posle sahrane ulazio u automobil. Na njega je napadač pucao iz snajpera.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: