Smajli u garaži na Novom Beogradu upucan s leđa, umro nasred ulice: Još jedan Kekin čovek čije je ubistvo do danas misterija

Miloš MIlanović Smajli likvidiran je u garaži zgrade u kojoj je živeo.

Miloš Milanović Smajli ubijen je 28. januara 2015. godine u garaži zgrade u Novom Beogradu u kojoj je živeo. Za Milanovića se veruje da je bio član kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke i da ga je ubio pripadnik suparničke grupe. Zločin do danas nije rešen.

Miloš je likvidiran u Ulici Jurija Gagarina dok je bio u garaži i pokušavao da isparkira automobil. Napadač ga je sačekao na izlazu i navodno su se posvađali, a potom i potukli.

Miloš je otrčao do stepenica kako bi pobegao, ali je napadač krenuo za njim i pucao mu u leđa. Bio je teško ranjen. Kako su tada naveli očevici, čuli su svađu i buku, a potom i jauke mladića. Miloš je pokušao da dođe do pomoći, ali je ubrzo pao na trotoar, gde je preminuo.

Stanari zgrade videli su mladića kako se tetura i pada i pomislili da je pijan. Spazili su i drugog mladića, koji je u međuvremenu istrčao iz ulaza, ali niko do danas ne zna da li je to bio ubica.

Milanović je bio rodom iz Užica, a sa porodicom je živeo u zgradi ispred koje je ubijen. On je bio odranije poznat policiji zbog droge i nedozvoljenog držanja oružja. U Novom Beogradu je navodno držao kafić ispred koga je tri godine ranije ubijen Vujadin Pejanović, zvani Vule Balavi. Međutim, u to vreme Milanović nije bio vlasnik tog lokala.

Neposredno posle ubistva Milanovića mediji su pisali da je on ubijen u obračunu bandi za prevlast na narko-tržištu. Budući da zločin nije rasvetljen, ta pretpostavka ostala je do danas. Njegova likvidacijanavodno je povezana sa ratom između grupa Keke i Luke Bojovića.

Ubistva su počela kad je pripadnik Lukine grupe prevario Kekinog čoveka za pet kilograma heroina. Prevaru je platio glavom, a tada je počeo „rat do istrebljenja“. M. D. je iz osvete organizovao ubistva Kekinih ljudi.

Likvidirani u automobilima

Milanović nije jedini pripadnik Kekine grupe koji je ubijen u svom vozilu ili u blizini njega.

Vujadin Pejanović (34), zvani Vule Balavi, jedan od istaknutijih članova Kekine grupe, likvidiran je 17. aprila 2012. godine dok je na parkingu ispred novobeogradskog kafića „Ki Largo“ ulazio u svoj „opel“. Napadač je Pejanoviću pucao u glavu.

Miloš Ljubenović (31) sedeo je u parkiranom „fijat puntu“ u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, kada mu je 23. decembra 2012. godine ubica prišao i ispalio četiri hica kroz prozor automobila. Ljubenović je umro na licu mesta.

Nemanja Loncović (43), vlasnik restorana „Hacijenda rodizio“, koji je dovođen u vezu sa Kekom, ubijen je 24. maja 2013. godine u trenutku kad je parkirao „mercedes“ ispred zgrade u kojoj je živeo u Rakovici. Napadač mu je pucao u glavu, priča Espreso.

Kekin Kum Milomir Jovanović (46) ubijen je 14. januara 2017. godine, na parkingu u Sopotu, kada je posle sahrane ulazio u automobil. Na njega je napadač pucao iz snajpera.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn