ŠOK SNIMAK SA NOVOG BEOGRADA KRUŽI MREŽAMA: Ovde neko može da pogine, evo kako su stanari zgrade bez struje na Ledinama REŠILI PROBLEM

Društvenim mrežama kruži neverovatan snimak iz beogradskog naselja Ledine, koji je izazvao mnogobrojne komentare.

Naime na jednoj novoj zgradi u kojoj nema struje, stanari koji su se dosetili kako da reše taj problem. Oni su naime, razvukli kablove iz druge dve zgrade koje imaju električnu energiju. Po izjavama stanara, to je navodno bila „brilijantna ideja samog investirora“.

Oglasio se i jedan od stanara koji je napisao na Instagramu: “Živim u tim zgradama. Pored nerešene struje ima i drugih problema.

Naime, investitor je ugradio pumpe za vodu za 3 zgrade zbog jačeg pritiska za stanove koji su na drugom i trećem spratu. Prošli mesec nismo imali vodu 7 dana jer naravno to nije dobro urađeno, a da ne pominjem česte prekide vode od po par sati u bilo koje doba.

Da li ćemo imati vodu ili ne zavisi samo od investitora i kada je on voljan da pošalje radnike da poprave kvar. Zvali smo vodovod da pitamo da li mogu nešto da urade, ali oni ne žele da izađu na teren jer je u pitanju nelegalna gradnja i zbog toga to nije u njihovoj nadležnosti.”

Iako je ovo opasno i nebezbedno rešenje za stanare, gde može neko i da nastrada, niko se na to ne obazire niti reaguje od nadležnih institucija. Bilo je čak komentara koji ouđuju objavu na društvenim mrežama upravo zbog straha da bi mogli stanarima da iseku ovako nelegalno razvedenu struju.

Bilo je i crnohumornik komentara poput jednog: „Kada ne možete ujutru da se razbudite dovoljno je da izadjete na terasu i uhvatite se za ogradu”.

Do onih : „Ko kupuje stan u zgradi koja nije uknjizena i nelegalna je?!“ „Investitor je „maestralno“ rešio struju, a deluje i legalno. Divljaštvo“.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn