ŠOK SNIMAK SA NOVOG BEOGRADA: Tik tok izazov ili nešto treće, u svakom slučaju JAKO OPASNO

TikTok je trenutno jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu čiji su korisnici uglavnom deca i mladi. Služi za kreiranje i deljenje kratkih video-formi, a može biti jako korisna ukoliko želite da pronađe razne savete o svemu, međutim kada se zagrebe ispod površine srž TikToka su izazovi.

Najbizarniji izazovi na TikToku, odneli su već nekoliko života i predstavljaju pravu pretnju za mlađe generacije koje sve više podležu ovom trendu.

Da li je i ovde u pitanju jedan takav izazov, ne znamo, ali snimako koji smo dobili nas je šokirao. Na snimku sa nadzorne kamere koja snima kružni tok na Novom Beogradu, koji je po svojoj frekvetnosti u samom vrhu vidimo nepoznatog dečaka kako se u sred noći iz mrklog mraka zatrčava prelazeći sve tri saobraćajne trake kako bi došao do sredine kružnog toka i izveo skok nalik na proslavu gola čuvenog portugalskog fudbalera Ronalda, i zatim se istim putem, po sred traka vraća nazad u mrak. Pošto je u pitanju raskrsnica, I to prilično prohodna, postoji velika opasnost da vozači koji ovuda prolaze ne primete osobu koja pretrčava ulicu po mraku I da dođe do nesrećnog slučaja. Roditelji, obratite pažnju na svoju decu, pričajte sa njima i odvojite ih od telefona, jer ovi izazovi na mogu biti opasni po njihove živote.

Uostalom, pogledajte snimak pa procenite sami.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn