„Spopada žene i devojčice po naselju“: Ćerka žene koju je nasilnik sa Novog Beograda ranio vazdušnom puškom

„Hvala svima koji su reagovali, čovek koji je upucao moju majku konačno je iza rešetaka.“

Ovim rečima za „Blic“ započinje priču N. K., ćerka O. M. (71), koju je u ponedeljak oko pola 8 ujutru u parku na Bežanijskoj kosi vazdušnom puškom ranio Srđan T. dok je šetala kuče. Žena je upucana u ruku i nogu, a pucač je priveden dva dana kasnije zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Prema rečima ćerke, nakon što je Srđan T. uhapšen, počele su da se javljaju i njegove druge žrtve. Navodno, svi su ga se plašili i niko do sada nije smeo da ga prijavi.

– Mislili su da će napakostiti njihovoj porodici i zbog toga niko do sada nije podneo prijavu protiv njega. Sada kada je uhapšen kruže razne priče o tome kako je maltretirao žene, pa čak i decu – tvrdi N. K.

Kako ona tvrdi, Srđan T. napadao je „samo nemoćne žene, dok se muškarcima uredno javljao“.

– To je jadnik jedan, šta da kažem. Spopada žene jer ne mogu da se odbrane – dodaje naša sagovornica.

Srđan T. bi se ponašao ljubazno i fino prema drugima, tvrdi naša sagovornica, ali bi nakon toga spopadao nečiju ženu ili pucao iz vazdušne puške sa terase.

– Hvala bogu da su ga uhapsili. Mislio je da ga se i ja plašim i da ga neću prijaviti, ali moralo je da mu se stane na put – dodaje ona.

„Spopada žene i devojčice po naselju“

Naša sagovornica kaže i da joj se majka polako oporavlja, ali da je i dalje istraumirana.

– Plaši ga se, ali sada kada zna da je uhapšen joj je lakše. Sada nastavlja svakodnevna previjanja i oporavlja se – navodi N. K.

Kako je N. K. ranije ispričala za „Blic“ čovek je tog dana kada je upucao njenu majku, izašao na terasu i nasumično počeo da puca po parku.

– Čovek je izašao na terasu i krenuo nasumično da puca na životinje i ljude u parku. Agoniju sa ovim čovekom prolazimo već skoro pet godina. Međutim, niko do sada nije reagovao iz straha. On stalno spopada žene po naselju, pa čak i devojčice – rekla je ranije ona.

Kako nam je tada ispričala, sve je eskaliralo tog jutra kada je njena majka upucana, te je odlučila da više neće ćutati.

„Majka više ne želi da izlazi napolje“

– Svi u naselju ga se plaše, misle da će spopadati njihove majke, sestre, žene.. Zato do sada niko nije prijavio. Međutim, tog dana moja majka je upucana dva puta. Znate, ona ima 71 godinu i boluje od karcinoma, težak je srčani bolesnik, operisala je oči osam puta. Isprepadana je i u strahu, rekla je čak i da više neće izlaziti napolje – rekla je ćerka.

Istakla je ranije i da je njena majka primila tetanus, te da su rane jako duboke.

– Rečeno nam je kod doktora da je još gore nego da je pravi metak pogodio. Metak može da se izvadi, dok se sačma rasprši u telu i može doći do raznih infekcija, a pogotovo sepse – rekla je ona.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn