ŠTA JE S MLADIMA NA NOVOM BEOGRADU?! Divljaju za volanom, voze drogirani, jure 150 na sat

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu noćas su zaustavili i isključili iz saobraćaja četiri vozača zbog prekoračenja brzine ili zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

Presretač je zaustavio vozača „reno klia“ u Novom Beogradu koji je vozio brzinom od 148,7 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na sat. Kontrolom je utvrđeno da dvadesetosmogodišnji vozač poseduje probnu vozačku dozvolu. Iako je isključen iz saobraćaja policija ga je uskoro ponovo zaustavila u Ulici Tošin Bunar, nakon čega je zadržan u policijskoj stanici.

Na auto-putu na teritoriji Voždovca, presretač je zaustavio dvadesetšestogodišnjeg vozača „mazde“ koji ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju i kod koga je droga test pokazao prisutvo kanabisa u organizmu.

Policija je na Paliluli zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „tojote“ koji je bio pozitivan na kanabis i amfetamin.

Na ove psihoaktivne supstance bio je pozitivan i dvadesetšestogodišnji vozač „opel astre“ koga je policija zaustavila u Novom Beogradu.

Vozači su dovedeni u policijske stanice i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn