STANARI OVOG NOVOBEOGRADSKOG BLOKA MUKU MUČE SA PARKIRANJEM: Vape za rešenjem problema

Stanari Bloka 29, jednog od najvećih i najpoznatijih novobeogradskih naselja, već duže vreme se suočavaju sa velikim problemom – nedostatkom parking mesta.

U saopštenju koje je potpisao upravnik Siniša Miljković, navodi se da su se uslovi parkiranja u ovom bloku znatno pogoršali zbog zoniranja susednih blokova.

Prema rečima Miljkovića, stanovnici Bloka 29 se suočavaju sa velikim problemom jer svi koji dolaze u banku, poštu ili druge institucije u blizini, parkiraju svoja vozila u ovom bloku koji nema zoniranje. Kao rezultat toga, parkirana vozila blokiraju parking mesta i prolaze, što otežava prilaz hitnim i komunalnim službama. Situacija je, kako se navodi u saopštenju, alarmantna već duže vreme, a stanari ne znaju kome da se obrate za pomoć.

Upravnik Miljković ističe da već tri godine Gradski sekretarijat za saobraćaj ne donosi nikakvo rešenje, uprkos mnogobrojnim zahtevima i molbama stanara. Umesto toga, dobijaju samo prazna obećanja i izgovore da su „Beograd put“ ili „Zelenilo Beograd“ trebali da odrade svoj deo posla.

Stanari Bloka 29 su odlučili da stanu na put ovom problemu i apeluju na nadležne organe da im pomognu u rešavanju problema sa parkiranjem. U saopštenju se navodi da su stanari veoma zabrinuti zbog sve teže situacije i da su u potrazi za konkretnim rešenjem, a ne samo praznim rečima i izgovorima.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn