Stefan je heroj Novog Beograda: Sa terase video kako manijak ljubi i pipka devojčicu, pa zvao oca i policiju

Po zahtevu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu manijaku je određen pritvor

Manijaku B.K. (36) sa Bežanijske kose, u ponedeljak, je određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da je u parku na klupici ljubio, dodirivao i pokušao sa sobom da povede devojčicu sa posebnim potrebama. Njemu jer pisana krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji. Ko zna šta bi sa detetom bilo da Stefan B. sa svoje terase nije video njemu nepoznatog muškaraca kako pokušava da obljubi maloletnu komšinicu. On je odmah pozvao oca devojčice, pa su zajedno pokušali da ga uhvate. Opis je dao policiji koja ga je brzo uhapsila.

Po zahtevu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu manijaku je određen pritvor.

– Čuli smo da je komšija Stefan sedeo na terasi, a da je u parku bila devojčica iz naše zgrade. On je u jednom trenutku video da je pored nje seo nepoznati muškarac. Tada ju je zagrlio i počeo da je ljubi i dodiruje. Stefan je odmah pozvao oca devojčice i čuli smo da su zajedno jurili manijaka. Uhapsila ga je patrola sa Novog Beograda- kaže jedna od stanarki zgrade u Partizanske avijacije.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo koje ćree u toku postupka saslušati svedoke, ali i oštećenu devojčicu u prisustvu roditelja.

B.K. do sada nije hapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn