ŠTETA OD NEVREMENA U BEOGRADU 76 MILIONA DINARA: Ekipe komunalnih preduzeća i dalje na terenu

NAKON velikih oluja koje su zadesile celu Srbiju, pa i naš grad, sve raspoložive ekipe javnih komunalnih preduzeća angažovane su na terenu i učiniće sve da u narednih sedam do deset dana u potpunosti saniraju posledice velikih vremenskih nepogoda u Beogradu, izjavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

– Procena ukupne štete na teritoriji Beograda za sada je skoro 76 miliona dinara. Najveća šteta pričinjena je na stubovima javne rasvete i prateće opreme, kao i na stablima i vozilima koje su ona oštetila – rekao je gradonačelnik.

On je ukazao da je bezbednost građana i u ovakvim ekstremnim situacijama, koje će se sigurno i u budućnosti dešavati, na prvom mestu.

– U odnosu na dobar deo Srbije, ovoga puta Beograd je imao sreće i prošli smo daleko bolje nego mnogi gradovi širom naše zemlje, što ne znači da će tako biti i sledećeg puta. Stoga još jednom apelujem na sve naše sugrađane, da se svi prilagodimo novonastalim okolnostima i očiglednim velikim klimatskim promenama koje se dešavaju na ovim šrostorima i da u takvim situacijama ostanemo kod kuće i time što više sačuvamo, ono što i jeste najvažnije, a to su ljudski životi – rekao je prvi čovek prestonice.

On je istakao da je od prve oluje na terenu više stotina radnika komunalnog sistema i desetine vozila i oni će biti tu dok se ne završi sa sanacijom štete.

Zahvalio je svim radnicima javnog komunalnog sistema grada na predanom i požrtvovanom radu kako bi se život u prestonici u potpunosti normalizovao.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn