Strahota u Novom Beogradu: Krvnički tukao ženu, polomio joj trticu, nagnječio glavu, udarao je dok nije pala

Svemu prethodila svađa

Protiv M.R. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da je 6. februara u Novom Beogradu, pod uticajem alkohola, najpre vređao vanbračnu suprugu, pa brutalno prebio.

„On ju je udarao otvorenom šakom u predelu lica, zatvorenom šakom u predelu levog ramena i nogom po nogama, a zatim ju je nogom šutnuo u predelu trtice, te je oštećena od siline udara pala na pod te je zadobila tešku telesnu povredu u vidu nagnječenja mekih tkiva poglavine, mekih tkiva oba ramena, traumatsko oštećenje gornje usne na unutrašnjoj strani usne duplje, nagnječenje mekih tkiva u predelu leve lopatice kao i prelom trtične kosti čime je izvršio krivično delo nasilje u porodici“, saopštili su iz Trećeg OJT.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor s obzirom da je isti ranije osuđivan i to između ostalog i zbog izvršenja krivičnih dela sa elementima nasilja da okrivljeni sa oštećenom živi u istom porodičnom domaćinstvu kao i da je krivično delo izvršio pod uticajem alkohola, te je predložilo i sudu da nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog oglasi krivim kao i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest godina i tri meseca kao i da mu izrekne meru Obaveznog lečenja alkoholičara.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn