SUTRA BEZ NASTAVE U NOVOBEOGRADSKOJ ŠKOLI! Savet roditelja hitno reagovao nakon BRUTALNOG PREBIJANJE NASTAVNICE: Zadobila teške povrede

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” sutra neće biti nastave u toj školi, nakon što je nastavnica biologije u OŠ “Jovan Dučić” koju je danas fizički napala majka učenika petog razreda, zadobila više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

 

– Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najpre deci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima poveravamo svoju decu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše dece u njihovim i našim rukama – navodi se u dopisu Saveta roditelja O.Š. “Jovan Dučić”.

„Ne znaš ti, k*čko, ko sam ja“

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

 

– Govorila joj je užasne stvari „Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater – kaže učiteljica.

 

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Do napada je došlo kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom “dvojkom” došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

 

Povrede su strašne

– Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine – kaže jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

 

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

 

Podsećamo, majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča za “Blic” učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Tagovi

Pročitajte još: