Sutra se nastavlja prolećna akcija suzbijanja krpelja na Novom Beogradu

Intenzivnija akcija suzbijanja krpelja će se sprovoditi u periodu od 10.00 do 14.00 časova danas i sutra jer je tada najveća aktivnost krpelja i tada su tretmani najefikasniji i zbog toga molimo građane da nam omoguće nesmetan rad.
U Beogradu pred prvomajkse praznike počinje velika prolećna akcija suzbijanja krpelja, a Ekipe JKP "Gradska čistoća" iz Sektora ekologije i unapređenja životne sredine danas i sutra će sprovoditi akciju kontrole i smanjenja krpelja na javnim površinama na teritoriji grada Beograda od 10 do 14 časova.

- Intenzivnija akcija suzbijanja krpelja će se sprovoditi u periodu od 10.00 do 14.00 časova danas i sutra jer je tada najveća aktivnost krpelja i tada su tretmani najefikasniji i zbog toga molimo građane da nam omoguće nesmetan rad. Mnogo je veća bojazan od uboda krpelja nega od naših preparata. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana tretmani će se sprovoditi na svim značajnijim izletištima, parkovima i šumana. Sutra nastavljamo Novi Beograd, pokrivamo i gradske i prigradske sredine - rekla je za Tanjug Ivana Đurić Maslovara, doktorka veterinarske medicine.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn