Svaki vrtić na Novom Beogradu dobiće na poklon jelku sa busenom

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je još jednu akciju Fondacije za decu i mlade kojom se obezbeđuje oko 300 jelki sa busenom za vrtiće u prestonici. 

– Naredne nedelje će svaki vrtić u Beogradu dobiti na poklon od Fondacije za decu i mlade jelku sa busenom, a u februaru ćemo organizovati da zajedno sa Javnim komunalnim preduzećem „Zelenilo – Beograd” u dvorištu svakog vrtića ta jelka bude i posađena. Deca će učestvovati u pravljenju ukrasa za svoju jelku a kasnije će zasaditi svoje drvo u dvorištu vrtića – najavio je zamenik gradonačelnika gostujući na TV Pink.

Vesić je podsetio da je na njegovu inicijativu pokrenuta Fondacija za decu i mlade Beograda i da su prvi kojima je pomoć ukazana bili brat i sestra čija je cela porodica stradala od korone.

– Fondacija je počela sa radom i prva pomoć bila je za Lazara i Mariju koji su izgubili pet članova porodice. Njima su pomogli mnogi dobri ljudi i kompanije, kako bi se izvukli iz ove teške situacije, a mi ćemo im obezbediti popravku kuće i bićemo im na usluzi i dalje, kako bi stali na noge i nastavili život – rekao je Vesić.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn