„SVE JE IZMISLILA!“ Zaprepašćujuća izjava oca žene koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu, navodi OVO kao motiv

Na pitanje kako zna šta se dogodilo, on kaže da se čuo sa ćerkom i „da zna da to nije ništa istina i da je ta žena sve izmislila“.

Majka dečaka koji ide u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu uhapšena je zbog sumnji da je zlostavljala i mučila nastavnicu biologije, a ovaj slučaj je duboko potresao javnost!

Međutim, uprkos tome, otac uhapšene za Kurir brani svoju ćerku tvrdeći da je nevina, te da je ceo slučaj „namestila“ nastavnica.

– Sve je namešteno od strane te isfrustrirane žene. Sve su to nasumične, proizvoljne informacije koje sada možemo čuti i sve je netačno. Nikakvih svedoka nije bilo – kaže otac za Kurir koji je inače poznati biznismen i sportski radnik.

Na pitanje kako zna šta se dogodilo, on kaže da se čuo sa ćerkom i „da zna da to nije ništa istina i da je ta žena sve izmislila“.

– Kada se to sve desilo, došla su dva policajca i videla da ništa nije bilo, da je to bio verbalni duel. Mali je imao iz biologije dve trojke i četvorku i trebala mu je trojka da bi bio odiličan, a nastavnica mu je, ničim izazvana, dala dvojku. To je bio njen subjektivni osećaj… I kada je ćerka tražila da idu kod direktora, nastavnica je prvo rekla da hoće, a onda, kada je ćerka izašla u hodnik, ova je rekla da neće da ide. Ćerka se vratila nazad i onda su se tu verbalno posvađale. Mislim da je bilo neko grebanje po rukama i da je ćerka tu prošla gore od nastavnice – daje svoju verziju događaja koji je duboko uznemirio javnost.

– Onda su došli policajci, videli da nije ništa i rekli mojoj ćerki da ide kući. Kada se digla medijska hajka, došao je neki školski policajac koji je nastavnicu naučio šta treba da uradi, da zove hitnu pomoć… Žena je otišla u apoteku i kupila kragnu i stavila oko vrata – šokantno je objašnjenje oca.

Negira da je njegova ćerka fizički napala nastavnicu, vukla je za kosu, bacila na pod i udarala glavom o pod.

– Sve izmišlja žena. Nije joj ništa. Kako može ona…kad nije bilo svedoka. Niko nije video. One su bile same u učionici. I sada se ova baca na pod, kao: „Ova me ubi“…

Na pitanje zašto bi nastavnica to inscenirala, on kaže da verovatno želi da traži odštetu.

– Verovatno ima neku ideju da joj neko nešto plati. Ali, to se neće desiti. Jurićemo je svim legalnim metodama do kraja, da prizna šta se desilo. Ona je ljuta na moju ćerku i zbog toga što ju je dva puta prijavila direktoru škole i psihologu jer dva puta nije htela dete da pusti u toalet pa se uneredilo – navodi otac.

Podsetimo, majka učenika koja je napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ i ranije je bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.

– Ona je i ranije pravila razne incidente, svi smo znali za to… Bivša je sportistkinja i potiče iz porodice poznatog biznismena i sportskog radnika – priča za Kurir jedan od roditelja čije dete ide u ovu školu.

Ovaj slučaj, kako nezvanično saznajemo, vodi Treće osnovno javno tužilaštvo i rad je u toku.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

– Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – ispričala je za Blic učiteljica u OŠ „Jovan Dučić“ koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

– Govorila joj je užasne stvari „Ne znaš ti k*čko ko sam ja, j***** ti mater“ – kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Tagovi

Pročitajte još: