SVETSKO PRVENSTVO U RVANJU NA NOVOM BEOGRADU

Svetsko prvenstvo u rvanju za seniore održaće se u periodu od 16. do 24. septembra 2023. godine, u Beogradu (Srbija), u organizaciji Rvačkog saveza Srbije i UWW.

Foto: savremenisport.com

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo u rvanju održaće se u Štark areni u Beogradu (Srbija), uz učešće više od 2000 takmičara/ki iz 90 zemalja, a u skladu sa pravilima UWW.

Programom svetskog prvenstva u rvanju predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: Slobodan stil; Grčko-Rimski stil; Žensko rvanje.Svetsko prvenstvo u rvanju biće svečano otvoreno u subotu, 16. septembra od 18.30 časova, u okviru kog će specijalan nastup imati Marija Šerifović.

Ovogodišnji šampionat posebno je važan jer predstavlja prvo kvalifikaciono takmičenje za Olimpijske igre u Parizu 2024. pa se očekuje više od 2000 učesnika iz preko 90 zemalja, rvačke i sportske legende i veliki broj publike iz celog sveta.

Prodaja ulaznica za svečano otvaranje počela je, a rezervacija karata se vrši na sajtu www.wrestlebelgrade.com. Karte se mogu kupiti na stadionu Partizana (Humska 1, ulaz SD Partizan), kao i u restoranu Baba Višnja (Njegoševa ulica br. 70), svakog radnog dana u periodu 13.00 – 19.00 časova.

 

Tagovi

Pročitajte još: