TAMO JE KUPLERAJ, DOLAZILE SU I STARLETE Detalji rasturanja narko žurke na Novom Beogradu

Policija je imala dojavu o žurci.

Ovo nije prvi put da se u tom apartmanu prave sumnjive žurke. Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svetla… Jasno vam je kako to izgleda.

Ovako priča sagovornik koji je upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u luksuznom apartmanu u Novom Beogradu u kojem je nađena droga. Pomenuti štek stan nalazi se na trećem spratu, a ukupno ima tri sprata sa stanovima.

– Imate na prvom spratu, potom drugi sprat, to je za normalan svet, a na trećem je „kupleraj“. Tu je upravo i taj apartman gde su pohapšeni. Na drugom spratu su recimo odsedali i košarkaši Partizana – otkriva izvor iz istrage.

Navodi da je policija te noći u zgradu došla na dojavu.

– Njima je dojavljeno da je ta narko-grupa u zgradi. Opkolili su stan sa svih strana i upali. Taman kad su se opustili… – priča izvor.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, prema naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su pretprošle noći pretres apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima. Prilikom pretresa kod pet lica policija je pronašla određenu količinu droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Beogradska policija je inače prilikom upada na proslavu zatekla čak 29 osoba koje su predate u dalji rad i postupanje.

Izvor: Alo

Tagovi

Pročitajte još: