TEŠKA TRAGEDIJA Umrla devojka koju je na pešačkom u Novom Beogradu udario auto: Njen ujak objavio bolnu vest

„Telo nije uspelo da se izbori sa povredama koje su bile opasne po život!!! Putuj anđele u carstvo nebesko!!! Amin!!“

Devojka Ljubinka Rakić (23) koju je na Novom Beogradu 15. januara na pešačkom prelazu udario autmobil, kako je njen ujak Vladan Leposavić objavio na svom Instagram profilu, preminula je posle 4 dana borbe za život.

„Danas 18.01.2024. godine u 11:26 h nas je napustila moja sestricina Ljubinka Rakic!!! Nakon saobracajne nezgode u kojoj je nastradala kao pesak, telo nije uspelo da se izbori sa povredama koje su bile opasne po zivot!!! Putuj andjele u carstvo nebesko!!! Amin!!!!“.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se nešto posle 17 časova u Bulevaru umetnosti na Novom Beogradu na pešačkom prelazu.

Na nju je naleteo automobil marke „reno“ kojim je upravljao muškarac star 80 godina. Ona je navodno prelazila ulicu na crveno.

Tada je hospitalizovana sa teškim povredama.

 

(Telegraf.rs)

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn