Tokom marta ove NOVOBEOGRADSKE linije gradskih autobusa menjaju trasu

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima duž Ulice antifašističke borbe u opštini Novi Beograd doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici antifašističke borbe, na delu od raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića do raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina, saopštava Beoinfo.

Radovi će se izvoditi od 6. do 30. marta po fazama. Faza 2a izvodiće se u desnoj kolovoznoj traci u Ulici antifašističke borbe, gledano u smeru ka gradu, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina do zone raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića.

Tokom radova će doći do potpunog zatvaranja saobraćaja na predmetnoj deonici, zbog čega će uslediti promena u radu linija javnog prevoza i to:

– vozila sa linije 94 će u smeru ka Bloku 45 saobraćati trasom: Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno;

– vozila sa linija 95, E1 i E6 će u smeru ka gradu saobraćati sledećom trasom: Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još: