Tokom radova na održavanju ulica i opštinskih puteva biće izmenjen režim saobraćaja u ovim delovima Novog Beograda

Tokom radova na održavanju ulica i opštinskih puteva, koje izvodi, JKP „Beograd put“, biće obustavljen saobraćaj i zauzet kolovoz u izlivnoj rampi iz Bulevara Arsenija Čarnojevića ka ul. Vladimira Popovića, smer prema Autokomandi (u delu nadležnosti Sekretarijata za saobraćaj) na teritoriji opštine Novi Beograd, u vremenskom periodu od 27.04.2024. do 30.04.2024. godine.

Tokom radova na održavanju ulica i opštinskih puteva, koje izvodi JKP „Beograd put“, biće izmenjen režim saobraćaja, zauzet deo kolovoza kao i saobraćajna traka uz razdelno ostrvo u ul. Tošin bunar od restorana „Bela reka“, 200 metara ka raskrsnici sa ulicama Nikole Dobrovića – Bulevar heroja sa Košara, na teritoriji opštine Novi Beograd, u vremenskom periodu od 29.04.2024. do 14.05.2024. godine.

Tokom radova na održavanju ulica i opštinskih puteva, koje izvodi JKP „Beograd put“, biće izmenjen režim saobraćaja, zauzeti delovu kolovoza kao i saobraćajne trake suprotnih smerova uz razdelno ostrvo u ul. Egipatskoj (Zemunskoj) kod raskrsnice sa ulicama Vojvođanska – Gandijeva, i zauzeće krajnjih desnih saobraćajnih traka u ul. Egipatskoj (Zemunskoj), smer ka ul. Tošin bunar, na teritoriji opštine Novi Beograd, u vremenskom periodu od 29.04.2024. do 12.05.2024. godine.

Tagovi

Pročitajte još: