Tragedija na Novom Beogradu: Muškarac skočio sa krova zgrade

BEOGRAD – Muškarac star 59 godina skočio je sinoć oko 20.05 sa zgrade u ulici Doktora Ivana Ribara 156 na Novom Beogradu i na mestu ostao mrtav, rekli su iz Hitne pomoći.

Dodali su da je njihova ekipa brzo stigla na mesto događaja, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

„Tokom noći su se desile i tri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno.

„Njima je ukazana prva pomoć na licu mesta i pet ih je prevezeno na Urgentni centar, dok je jedna osoba posle ukazane pomoći puštena kući“, istakli su iz Hitne pomoći.

Tokom noći je bilo 106 poziva od čega 25 na javnom mestu, a najviše su se javljali asmatičari i srčani bolesnici, mada je bilo i osoba pod prekomernim dejstvom alkohola, kojima je bila neophodna pomoć.

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Tagovi

Pročitajte još: