TRAKTORISTI NEZADOVOLJNI SUĐENJEM: Saopštenje fudbalskog kluba IMT

Navikli smo da kuva oko sudijskih odluka na terenima Mozzart Bet Superlige, i da svako kolo može da bude problematično, posebno kada su u epicentru dešavanja na utakmicama večitih rivala. Ali počelo je da varniči i u drugom rangu.

Iako IMT i Grafičar imaju solidnu prednost u redovima Traktorista su nezadovoljni dešavanjima na poslednjem meču, kada su u Novom Sadu doživeli drugi ovosezonski poraz. I apostrofiraju arbitra Nikolu Petrovića iz Šajkaša kao čoveka koji je odlučio pobednika.

Zbog svega navedenog oglasio se IMT, čije saopštenje prenosimo u celosti:

„Fudbalski klub IMT se ovom prikom zahvaljuje fudbalskoj javnosti, sportskim radnicima i neutralnim navijačima na porukama podrške. Posle jučerašnje utakmice sa kojom je javnost upoznata u skraćenoj verziji na zvaničnom Youtube kanalu Prve Mozzart Bet Lige Srbije, svi su mogli da vide kakve kaznene udarce je dosudio glavni arbitar Nikola Petrović iz Šajkaša i sami donesu zaključak. Sve ovo se dešava u mandatu gospodina Dejana Filipovića, prema kome IMT ima poštovanje, ali i postavlja određena pitanja. Zašto je za utakmicu ekipe koja je iz Novog Sada delegiran sudija Nikola Petrović iz Šajkaša kod Novog Sada? Zašto je na utakmici između beogradskih klubova, između IMT-a i Rada, delegiran sudija iz Pančeva? Zašto je Nikola Petrović iz Šajkaša kod Novog Sada vraćen na sudijsku listu posle kadrinalnih grešaka u prošloj sezoni. Taj isti glavni arbitar nije dosudio čist kazneni udarac za prekrašj nad Vladimirom Lučićem na utakmici između Javora i IMT-a. Na istoj utakmici isključio je Uroša Stamenića i pokazao samo žuti karton Eliomaru Silvi, iako je situacija bila drugačija.Svi sporni detalji navedeni u ovom saopštenju videćete u prilozima koji će biti postavljene na zvanične stranice IMT-a“.

Tagovi

Pročitajte još: