„Traktoristi“ sa Novog Beograda ciljaju Super ligu!

Dinamo iz Vranja je na pragu ispadanja iz Prve lige Srbije pošto je danas na svom terenu poražen od sjajne ekipe IMT sa Novog Beograda. 

Novobeograđani su uspeli da stignu do pobede od 1:3 i da na taj način dođu do trećeg mesta na tabeli, imaju 7 bodova zaostatka u odnosu na drugoplasirani Kabel koji danas nije pobedio. 

IMT je na ovaj način zabeležio i treću pobedu u isto toliko mečeva u drugom delu šampionata i jedini je tim koji je to uspeo uz ekipu Budućnosti iz Dobanovaca. 

Strelci za „Traktoriste“ bili su Lučić i Dimitrić (2), dok je za domaće pogodio Nedeljković. 

U drugom meču dana u Sremskoj Mitrovici ekipa Radničkog je odigrala 1:1 protiv kandidata za Super ligu, ekipe Kabela. 

Gosti su preko Novakovića stigli do prednosti u 23. minutu, da bi Trebovac izjednačio u 54. 

Izvor: sportske.net

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn