TRAKTORISTI SA NOVOG BEOGRADA IZBILI NA ČELO PRVE LIGE SRBIJE

Traktoristima se mreža tresla samo jednom u poslednjih sedam utakmica

Činjenica da fudbaleri IMT-a ove sezone izuzetno retko primaju golove, često im dozvoljava im luksuz da im i po jedan pogodak bude dovoljan za osvajanje celog plena. Tako je bilo danas u 11. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije pošto su zahvaljujući svom najboljem strelcu Milošu Lukoviću pobedili Loznicu i zaposeli čelo tabele, doduše uz dve utakmice manje od Grafičara kojem sada beže tri boda – 1:0.

Ne prestaje IMT-ov supertalentovani tinejdžer da oduševljava ove sezone. Iako mu je tek 16-godina, Luković je petim prvenstvenim golom načeo gostujući tim, a do kraja utakmice se ispostavilo da će pogodak iz 49. minuta biti sasvim dovoljan za osmi trijumf Traktorista od starta nadmetanja u drugom rangu srpskog fudbala.

Sastav sa Novog Beograda slovi za najbolju odbranu lige što je pokazao i ovog popodneva – već preko 270 minuta ne zna za primljen pogodak, a mreža mu se tresla samo jednom u poslednjih sedam utakmica. Sa druge strane, produbljeni su problemi Loznice koja je vezala i treći poraz i kuburi pri dnu tabele.

Istovremeno su na programu bila još tri duela Mozzart Bet Prve lige Srbije, a fudbaleri Metalca uspeli su konačno da prekinu seriju utakmica bez trijumfa koja je brojala šest neuspeha. Gornjomilanovčanima je bio dovoljan pogodak iz 56. minuta, a nije ih poremetio ni crveni karton desetak minuta pre kraja utakmice.

Snage su odmerili Rad i Vršac, a sastav iz Banata je uspeo da izvuče bod na Banjici. Građevinari su poveli malo pre isteka sat vremena igre, ali nisu izdržali do kraja i propustili su šansu da upišu i drugi uzastopni trijumf. Vodeći gol Željka Arsića poništio je Aleksa Vujić.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn