TRENER NOVOG BEOGRADA: Zvezda je uvek neugodan protivnik

Novi Beograd u subotu od 20 časova i 15 minuta gostovaće Crvenoj zvevzdi

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Super lige Srbije u grupi za plasman od prvog do šestog mesta gostuju ekipi Crvene zvezde, a član šampiona Srbije Duško Pijetlović ističe da su crveno-beli uvek neugodan protivnik.

Meč se igra u subotu na bazenu „Milan Gale Muškatirović“ sa početkom u 20 časova i 15 minuta i biće to derbi druge faze domaćeg šampionata i ujedno repriza ovogodišnjeg finala Kupa Srbije u kom su slavili Novobeograđani rezultatom 18:15.

Novi Beograd je u prošlom kolu bio ubedljiv protiv kragujevačkog Radničkog 16:5, dok su crveno-beli savladali Šabac sa 14:9.

– Zvezda je uvek neugodan protivnik. To je ekipa koja dugo igra zajedno, ima specifičan stil igre i za njih je uvek neophodna posebna priprema – konstatovao je Pijetlović.

– Mislim da smo dosta kvalitetnija ekipa, posebno zbog ovih momaka koji su se vratili iz reprezentacije, jer se vidi da su oni izvanredno fizički pripremljeni i da su iz svojih državnih timova došli sa velikom motivisanošću i maksimalnom koncetracijom – dodao je Pijetlović.

Iskusni centar je konstatovao da bi Zvezdi više odgovarao sporiji ritam utakmice i da Novi Beograd po svaku cenu to ne sme da dozvoli.

– Ako nas budu umirili i uveli meč u njihov ritam sigurno da nam neće biti lako. Ali ponavljam, kvalitet je na našoj strani i ako budemo nametnuli naš ritam mislim da ne bi trebalo da bude problema da zabeležimo još jednu pobedu – istakao je Pijetlović.

I pored tromesečne pauze u klupskoj sezoni zbog reprezentativnih obaveza, Novi Beograd je u nastavku takmičenja pokazao visok nivo igre, a posebno kvalitetna bila je partija u duelu Lige šampiona protiv spolitskog Jadrana koji je savladan sa 15:11.

– Trener Živko Gocić u ovoj fazi zaista dosta radi na oporavku ekipe, mnogo više nego na nekoj specijalnoj fizičkoj pripremi. Očigledno je da dobro igramo i da ćemo samo podizati nivo forme kako vreme bude odmicalo – zaključio je Pijetlović.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn