„U KONSTANTNOM SAM STRESU, ZVAĆU POLICIJU“: Stranac hoće da poludi na Novom Beogradu zbog OVOGA, ne može da izdrži

Na svoje pitanje dobio je odgovore koji mu se verovatno nisu svideli, jer je većina rekla da protiv toga apsolutno ne može ništa.


Stranac koji već nekoliko godina živi u našoj zemlji požalio se Srbima na internetu da unazad nekoliko meseci ima problem koji ne zna kako da reši i zbog kog je konstantno u stresu.

U svojoj anonimnoj objavi na Reditu, stranac je objasnio da je u poslednje vreme navodno umoran od „glupih vozača“ koji svakodnevno trube ispod njegovog prozora rano ujutru, te mu na taj način stvaraju veliki stres. Pitajući se kako može svoj problem da reši, objasnio je da je voljan, ako treba, da zove i policiju.

„Hej ljudi, doselio sam se u Beograd pre nekoliko godina. Iznajmljujem stan u blizini poslovnih objekata na Novom Beogradu.

Poslednjih pola godine budio sam se u osam ujutro pod stresom jer su vozači stalno trubili ispod mog prozora… Postoje neki pametni pojedinci koji trube 10-15 sekundi uzastopno. Obično se to dešava od 8-9 ujutru dok oni uspešno stignu u svoje kancelarije. Da li je to uopšte legalno? Oni prave veliku buku u komšiluku. Postoji li način da se to reši? Na primer da se zove policija koja bi postavila neki znak?“, pitao se on na kraju.

„Dobrodošao u Beograd“

Na svoje pitanje dobio je odgovore koji mu se verovatno nisu svideli, jer je većina rekla da protiv toga apsolutno ne može ništa – sem možda da se preseli u drugi kraj.

„Dobro došao u Beograd, takav je kakav je i nikada se neće promeniti“, „Prijatelju, izabrao si pogrešan komšiluk. Tu nema pomoći“, „Dobro došao u klub stari moj“, „Nema načina da se to reši, kupi čepove“, pisali su mu oni.

Tagovi

Pročitajte još: