U ovoj ulici stanovi su retko na prodaju: Vrede mnogo, ali vlasnici ih „ljubomorno“ čuvaju

Postoji barem 5 razloga zbog kojih jedna novobeogradska ulica odoleva trendovima i rastućoj novogradnji u tom delu prestonice

Novi Beograd je tradicionalno veoma popularan, a posebno delovi gde je novogradnja, kakvih sada ima dosta. Štaviše, možemo reći da je Novi Beograd „grad u gradu“, a pritom – i mnogi njegovi kvartovi kao da postaju gradići. Imaju sve što stanarima treba: od parkova, preko škola i vrtića, pa do radnji, ordinacija, kafića.

Takođe, veliku populanost uživa Zemun, gde cene sve više skaču. Na tom potezu posebno se ističe Ulica Džona Kenedija, gde se, kako stoji u oglasima, stanovi „retko nalaze u ponudi“. Zapravo, prestiž je imati nekretninu u toj ulici, a kvadrat ide iznad 2.000 evra.

Ovaj deo je odlično povezan sa ostalim u gradu, a tu je i blizina Dunava. Koliko su cene porasle, govori i podatak da se trenutno prodaje stan od 49 kvadrata, što i jeste najtraženija kvadratura, za više od 100.000 evra, tačnije, kvadrat je oko 2.200 evra. Pritom, stan se nalazi na sedmom od devet spratova.

Zvanično, Ulica Džona Kenedija se nalazi na NBG, ali jedan njen deo – od Bulevara Mihajla Pupina ka Dunavu – pripada opštini Zemun. Prostire se od Bul. Nikole Tesle do Tošinog bunara, a dugačka je čak 1.453 metra.

5 razloga zbog kojih ova ulica održava renome

1. S jedne strane je mirna, „ušuškana“, prohodna i prostrana, a s druge strane – blizu je gradu i svim aktuelnim dešavanjima u centru prestonice, kao i obližnjim tržnim centrima, važnim institucijama.

2. U njoj se nalaze značajni objekti kao što su Udruženje muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, Poliklinika Beograd, dečiji vrtić, hotel, pumpa, advokatske kancelarije, zatim razne prodavnice, restorani.

3. Mnogi stanovi u Džona Kenedija su dvostrano orijentisani, često sa pogledom na park, osvetljeni, funkcionalni, i ako danas gledate da kupite neku nekretninu baš ovde – uglavnom su adaptirane i renovirane.

4. Sama činjenica da se ulica nalazi na Novom Beogradu i delimično u Zemunu, podiže renome, ali i cenu stanova. Prosečna cena po m2 u Džona Kenedija je 2.120 evra. Stanovi koji se nalaze na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Džona Kenedija optimalno koštaju 2.500 evra po kvadratu.

5. Odlična pozicija i za izdavanje. Mnogi neće ni strogi centar, ali ni periferiju, a rado biraju upravo Novi Beograd. U ovoj ulici mesečna kirija je barem 300 evra, a ide do 400 u proseku, zavisno od same pozicije i kvadrature stana. Svakako, najbolju cenu imaju nekretnine oko hotela Jugoslavija.

Izvor: telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn