U OVOM DELU NOVOG BEOGRADA SU STANOVI ISPOD 1.500 EVRA PO KVADRATU: Trosoban uknjižen stan od 60 kvadrata za 70.000 evra

Analazirajući oglase, pronašli smo više nekretnina na Ledinama, gde se radi o novim stanovima, koje je moguće kupiti iz kredita, uz mogućnost povraćaja PDV-a.

Cene nekretnina posebno u Beogradu vrtoglavo rastu poslednjih par godina, a oni koji su u potrazi za krovom nad glavom nekoliko godina unazad, zaključuju da su cene na određenim lokacijama porasle i do 100 posto.

Svetska kriza, sve više stranaca i poskupljenje građevinskom materijala, glavni su uzroci ovog neprirodnog skoka cena nekretnina. A agencije za nekretnine, kao i potenijalni kupci očekuju makar stabilizaciju cena, ako ne i sam pad.

Sa druge strane i dalje postoje dobre lokacije u Beogradu, gde za relativno optimalan iznos novca možete kupiti svoju nekretninu.

Jedna od tih lokacija je svakako novobeogradsko naselje Ledine.

Ledine su pozicionirane između Bežanijske kose i blokova, a udaljenost od tramvajskih šina u blokovima ili bežanijske pijace je nešto više od jednog kilometra.

Iako su se cene stanova na Ledinama do pre par godina kretale od 1.000 do 1.500 evra po kvadratu, skok cena je primetan, ali ne u toj meri kao u ostalim delovima na području Novog Beograda.

Analazirajući oglase, pronašli smo više nekretnina na Ledinama, gde se radi o novim stanovima, koje je moguće kupiti iz kredita, uz mogućnost povraćaja PDV-a.

Jedan koji bismo svakako istakli jeste novi trosoban luks stan od 60 kvadrata koji se podaje po ceni od 1.300 evra po kvadratu, odnosno ukupno 78 hiljada evra.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn