U PAPIRNOJ KESI I VLAŽNIM MARAMICAMA KRIO DROGU! Uhapšen muškarac na Novom Beogradu a evo i kolika mu kazna preti!

Javni tužilac je predložio da se okrivljeni oglasi krivim, da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine i 6 (šest) meseci, da mu se izrekne izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje narkomana iz člana 83. Krivičnog zakonika i mera obavezno oduzimanje predmeta iz člana 87. Krivičnog zakonika.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog D.B. (37 ) zbog postajanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga iz člana 246a stav 1. krivičnog zakonika.

Osumnjičeni je 20. juna na Bir festu, u uračunljivom stanju i svestan da je njegovo delo zakonom zabranjeno, neovlašćeno držao manmju količinu opijata i marihuame, ukupno 1,06 grama. On je u jednoj kesici duvana držao papirnu kesu u kojoj se nalazila opojna droga marihuana, a u vlažnim maramicama držao jednu PVC zip kesicu, u kojoj je takođe bila opojna droga marihuana, koje su mu policijski službenici PS Novi Beograd prilikom pregleda pronašli i koje su mu uz potvrdu o privremeno oduzetim predmetima i oduzeli.

Javni tužilac je predložio da se okrivljeni oglasi krivim, da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine i 6 (šest) meseci, da mu se izrekne izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje narkomana iz člana 83. Krivičnog zakonika i mera obavezno oduzimanje predmeta iz člana 87. Krivičnog zakonika, te da se prema okrivljenom produži pritvor u kojem se nalazi od kada je lišen slobode.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: