U STANU NA NOVOM BEOGRADU ČUVALI PREKO 110 KILOGRAMA MARIHUANE

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mladena R. (35), Dimitrija T. (20) i Luke T. (21) zbog sumnje da su 19. oktobra ove godine neovlašćeno, radi dalje prodaje, držali više od 110 kilograma opojne droge kanabis.

– Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga – saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljema produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su 19. oktobra oko 06:30 časova u stanu na Novom Beogradu neovlašćeno radi dalje prodaje držali držali ukupno 110.976,53 grama kanabisa, koja opojna droga je bila rasporedena u više torbi, od kojih su dve torbe sa po 15 kilograma kanabisa preuzeo Mladen R. I stavio u svoj automobil marke „Citroen“.

Kurir.rs/ J. S.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn