U svim vrtićima na Novom Beogradu besplatni časovi engleskog jezika!

Novobeogađani, Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić saopštio je da je upravo završen proces javne nabavke za besplatni engleski jezik za sve predškolce.

– O tome sam govorio u septembru. Očekivao sam da će procedura ranije biti gotova, ali mi na to, nažalost, ne možemo da utičemo. Zato možemo da utičemo da se u sledećih nekoliko dana potpiše ugovor i krene u realizaciju što pre. Važno je da kažemo svim roditeljima dece koja idu u predškolsku ustanovu, bilo u državnu ili privatnu, da će već od 1. novembra u svim državnim vrtićima krenuti časovi engleskog jezika, a u privatnim nešto kasnije, za desetak dana, a svakako u prvoj polovini novembra – izjavio je gradonačelnik.

On je naglasio da će na ovaj način svi beogradski predškolci početi da pohađaju besplatne časove engleskog jezika već u prvoj polovini novembra. Do sada, engleski jezik je predstavljao aktivnost koju su roditelji uglavnom plaćali.

– Sada časove engleskog roditelji predškolaca neće morati da ukalkulišu u svoj mesečni trošak i to je još jedna od socijalnih mera koje smo donosili u poslednjih godinu i po dana. Nadam se da će i ovo u nekoj meri da olakša kućni budžet svim porodicama koje imaju decu tog uzrasta – rekao je Šapić.

Gradonačelnik je dodao i da će na kraju svake predškolske godine deca dobijati potvrdu o nivou znanja engleskog jezika.

– Novo je i to da će na kraju predškolske godine svako dete dobiti i sertifikat o određenom nivou znanja engleskog jezika koji će biti neka vrsta potvrde onoga što su radili u prethodnih godinu dana – izjavio je Šapić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn