Udario dete na trotinetu na pešačkom prelazu: Teška nesreća na Novom Beogradu

Jedno dete teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novom Beogradu kada je na njega na pešačkom prelazu naleteo muškarac J. S. koji je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 08.03.2024. godine saslušao uhapšenog J.S. zbog krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja koje je izvršio na Novom Beogradu na taj način što je upravljajući vozilom na obeleženom pešačkom prelazu udario i na kolovoz oborio maloletnog oštećenog koji je prelazio ulicu na dečjem trotinetu.

Oštećeni je zadobio teške telesne povrede opasne po život u vidu kontuzije mozga i preloma lobanje, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn