UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE BOMBONAMA MAMIO DECU PO NOVOM BEOGRADU: Tokom hapšenja nasrnuo na POLICAJCA

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom ka glavi policajca, ali je policajac izmakao i uhapsio osumnjičenog

Muškarac M.L. (49) za kojeg se sumnja da je decu prethodnih dana mamio bombonama da bi pošla sa njim, u Beogradu, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan je u Policijskoj stanici Novi Beograd.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom ka glavi policajca, ali je policajac izmakao i uhapsio osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

On je zadržan zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn