UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE BOMBONAMA MAMIO DECU PO NOVOM BEOGRADU: Tokom hapšenja nasrnuo na POLICAJCA

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom ka glavi policajca, ali je policajac izmakao i uhapsio osumnjičenog

Muškarac M.L. (49) za kojeg se sumnja da je decu prethodnih dana mamio bombonama da bi pošla sa njim, u Beogradu, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan je u Policijskoj stanici Novi Beograd.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom ka glavi policajca, ali je policajac izmakao i uhapsio osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

On je zadržan zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn