UHAPŠEN NOVOBEOGRAĐANIN ZBOG MASOVNE TUČE: Četvorica u zatvoru, a trojica prebačena u bolnicu

Među povređenima i jedan turski državljanin

U centru Niša, posle masovne tuče, pripadnici policije jutros su uhapsili četvoricu mladića – trojicu Nišlija i jednog sa Novog Beograda, dok su zbog povreda zadobijenih u ovom sukobu tri osobe zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru. Kako je zvanično saopštila Informativna služba niške Policijske uprave MUP-a Srbije, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu uhapšeni su M. A. (25), D. M. (23) i M. A. (23) iz Niša, kao i M. Č. (22) sa Novog Beograda, koji se terete za krivična dela nanošenja teških telesnih povreda i nasilničko ponašanje. Kako je istaknuto u saopštenju oni su jutros rano ispred jednog kafića u centru Niša, napali tri osobe i naneli im teške i lakše telesne povrede.

U Informativnom centru niškog UKC-a saopšteno je da je P. V. (34) primljen u Urgentni centar ove ustanove sa prelomom donje vilice, povredama lica i posekotinama na glavi. Posle dijagnostike i dodatnog pregleda grudnog koša i glave povređeni je  prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološke klinike, gde će biti hirurški zbrinut. Preostala dvojica, S. B. (29) i M.Y. (32) zadobila su lakše povrede i nakon pružene pomoći i pregleda pušteni su na kućno lečenje. Kako se saznaje M.Y. je turski državljanin, koji živi i radi u Nišu.

Uzroci masovne tuče nisu saopšteni, jer se i dalje ispituju okolnosti pod kojim se incident dogodio.

Osumnjičenima i uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će krivično gonjenje protiv njih biti nastavljeno u nadležnom tužilaštvu.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn