Uhapšen zbog krađe alkohola u prodavnici na Novom Beogradu: Kleštima polomio zujalicu, a flaše stavio za pojas

V.M. je prošao pored kase i na izlazu ga je zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.M. (48) zbog krivičnog dela teška krađa.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je iz prodavnice “Maxi” na Novom Beogradu ukrao dve flaše alkoholnih pića i to tako što je kleštima koje je prethodno poneo sa sobom polomio zujalicu i flaše stavio za pojas pantalona koje je nosio na sebi.

V.M. je prošao pored kase i na izlazu ga je zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje nema prijavljeno prebivalište, za kojim su raspisane dve poternice i šest potraga, te da je ranije 8 puta osuđen i to 6 puta zbog krivičnih dela protiv imovine, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor okrivljenom.

S obzirom da je navedeno lice osnovano sumnjivo i da je u prethodnih nekoliko meseci, na isti način izvršilo još 3 krivična dela na Novom Beogradu – mesnoj nadležnosti Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, za koja nije procesuiran, jer je bio nedostupan državnim organima, u narednom periodu će policijsku službenici podneti dopunu krivične prijave, na koje okolnosti će osumnjičeni takođe biti saslušan.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn