UHAPŠENO 10 MUŠKARACA NA NOVOM BEOGRADU: Oštetili prodavnicu elektronskih uređaja za 1.500.000.00

Nakon hapšenja, osumnjičeni će biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

U velikoj akciji policije i tužilaštva u Beogradu uhapšeno je deset lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo na štetu poznate prodavnice elektronskih uređaja. Među uhapšenima su S.S. (30), LJ.V. (26), A.S. (22), J.S. (48), S.M. (25), N.C. (23), A.B. (22), M.J. (33), V.S.V. (48) i B.V. (45). Osumnjičeni se terete da su u vremenskom periodu od novembra do sredine decembra 2023. godine pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu više od 1.500.000 dinara i oštetili poznati lanac prodavnica elektronskih uređaja.

Nakon hapšenja, osumnjičeni će biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Saslušanja su zakazana za 06. i 07. mart 2024. godine, kada će osumnjičeni imati priliku da iznesu svoju odbranu i daju svoje izjave u vezi sa optužbama koje im se stavljaju na teret.

Jedna od ključnih tačaka ovog slučaja jeste iznos protivpravne imovinske koristi, koji prema navodima iznosi više od 1.500.000 dinara.

Ova suma ukazuje na ozbiljnost i obim navodnih krivičnih dela koja se pripisuju osumnjičenima, čineći ovaj slučaj značajnim za pravosudni sistem.

Očekuje se da će javnost pažljivo pratiti dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem, dok će nadležni organi nastaviti sa istragom i procesuiranjem osumnjičenih. Očekuje se da će pred lice pravde izaći što pre ovih deset lica.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn